Det bedste træningsudstyr til hjemmet

Fitness-fokuserede begyndere rådes ofte til at købe en træningsmaskine eller et sæt vægte, men virkeligheden er, at ikke alle har plads eller budget til et hjemmetræningscenter. Men for fitnessentusiaster på et budget kan hjemmetræningsudstyr være et overkommeligt alternativ. Til træning, der finder sted derhjemme og ikke kræver, at du køber vægte, kan et modstandsbånd være ideelt. Selvom de ikke hjælper dig med at opbygge muskelmasse, kan modstandsbånd hjælpe dig med at tone og styrke dine arme og skuldre.

Motionscykel

Dette er en af de mest populære hjemmetrænere. Klasser på den efterligner cykling i den sædvanlige position eller liggende, hvis der vælges en vandret model. Balderne, lårene og underbenet er de primære prioriteter for denne træning. Ved hjælp af kondicykel strammer du din krop og slanker dine ben. Du skal kun vælge det til dig selv under hensyntagen til modellens højde, sædets position og lastens kapacitet, der skal justeres.

Segboard

De største segboards er behagelige at køre, enkle at bruge og langvarige. Desværre er ikke alle segboards skabt ens, og der er alt for mange alternativer på markedet, herunder billige knock-offs. Dette gør det til en god mulighed for alderen syv og ældre. Med denne model kan du skifte mellem begynder-, normal- og avanceret tilstand. Derudover har den kraftfulde Bluetooth-højttalere, som du kan oprette forbindelse til din smartphone for at lytte til musik, mens du nyder din tur.

Bænkpres

Bænken er det mest basale, bedste budget, mest multifunktionelle udstyr til effektive hjemmeøvelser. Bagsiden er vandret, skrå og justerbar. Alle sorter er velegnede til brug derhjemme, selvom det er bedst at træne alle muskelgrupper på en model med en vinkeljustering for at holde træningen interessant. Dette giver dig mulighed for at øve dig i enhver position, herunder at sidde, ligge og læne dig tilbage.

Bænken hjælper dig med at træne dine brystmuskler og arme, samt lave effektive bænkpres fra forskellige positioner og aktivere andre muskelgrupper. Stål med brede ben, omkring 40 cm høje og allergivenlig polstring er det mest pålidelige design. Dette bliver en rigtig sikker træning.

Hyperextension simulator

Hyperextension indebærer at træne musklerne langs rygsøjlen med en baldeløft. Det kan hjælpe dem, der har en stillesiddende livsstil, har kropsholdningsproblemer, lændebelastning og smerter og begyndere atleter til at forbedre deres lændemuskler. Hvis målet er blot at opretholde tonen derhjemme, kan du gøre det uden noget specifikt udstyr. Simulatoren forbedrer resultaterne, hvis der tages lektioner for at øge udholdenheden, reducere smerte osv.

Kettlebells, håndvægte og vægtstænger

Disse er de mest basale og billige strømsimulatorer til pumpning af forskellige muskelgrupper. De er stadig populære på grund af deres vigtigste fordele ved lave omkostninger, enkelhed og tilstrækkelig effektivitet. Sammenklappelige (opsatte) håndvægte og vægte med et vægttrin på 500 g foretrækkes til hjemmebrug. Som et resultat vil du være i stand til at øge belastningen og træne mere effektivt. Vægten af en amatørstang bør ikke være mere end 120 kg.