Find en tømrer i Odense

Står du og mangler en tømrer? En tømrer kan løse mange forskellige opgaver i dit hjem, og kan f.eks. være en stor hjælp hvis du skal have skiftet vinduer, lavet nyt køkken, lavet efterisolering eller bygget en ny carport. Men hvilken tømrer skal du så vælge? Du kan finde en stor oversigt over lokale tømrere i Odense lige her.

Der findes mange tømrerfirmaer i Odense, men hvilken tømrer skal du vælge? Brug sen praktiske service til at finde den perfekte tømrer til at løse din kommende byggeopgave.

Efterisolering af din bolig

Vil du gøre noget godt for din bolig, så kan du med fordel overveje efterisolering. Der findes mange former for efterisolering, og din lokale tømrer i Odense kan med garanti forklare hvad der vil være det bedste i netop din situation. For ældre huse kan det ofte dreje sig om hulmursisolering eller efterisolering af loft – to tiltag som ikke er så omfattende.

Efterisolering af loftet er en klassisk tømreropgave, som kan spare dig for mange penge på varmeregningen, ligesom du får et mere behageligt hus. Varme siver som bekendt opad, og det er derfor fornuftigt at sørge for god isolering af loftet.

Efterisolering af loftet med granulat

Det kan lyde omfattende, men det er det faktisk slet ikke. Efterisolering af dit loft er et godt sted at starte. Når loftet skal efterisoleres, sørger din lokale tømrer fra Odense for at bygge en trækant rundt langs det nederste tag og rundt om loftslemmen. Han sørger også for at hæve gangbroen, så der bliver plads til det isolerende granulat.

Granulatet består af små fine stykker isolering, som spules ind med en stor støvsugerslange. Granulatets struktur sørger for at fylde alle små huller ud, så isoleringen dækker perfekt. En anden opgave, du passende kan give din tømrer, er udskiftning af vinduer og døre. Gamle vinduer og døre kan betyde et markant varmetab, da de både kan være nedslidt og generelt sjældent lever op til moderne krav.  

Udgivet
Kategoriseret som Artikler