På Fyn vælger de sten og krystaller

På Fyn vælger de sten og krystaller, der skal sælges videre til de helt rette ejere. Det er lidt en verden for sig, og du kan søge mange flere informationer frem på nettet. Det er en spændende verden at tage hul på, hvor der er en masse at læse om hver eneste sten og krystal. Nogle tror på, at de forskellige sten og krystaller har forskellige betydninger, og det kan man vælge også at tro på. Man siger, at vores sind og psyke kan påvirke meget, og du har sikkert før hørt, at tro kan flytte bjerge. Derfor kan man sætte intensioner og tror på gode egenskaber, når man vælger at erhverve sig sten og krystaller. Men husk, at der ikke er videnskabeligt belæg eller evidens for noget.

Et udvalg af kun de smukkeste sten og krystaller

Når der bliver valgt sten og krystaller på denne måde, så er det kun de smukkeste og mest særlige, der bliver udvalgt. Du kan selv kigge på udvalget, der helt bestemt til betage og skabe nysgerrighed. Den ene sten og krystal kan være flotte end den anden. Når man kigger på de mange muligheder, oplever de fleste, at de støder på sten og krystaller, de aldrig har set før. Her kan man falde for den særlige farve, formen eller mønstrene. Der findes mange betagende sten og krystaller. En obsidian er blot en af de sten, der har et betagende ydre – og det er blot for at nævne en ud af mange.

Til pynt og til positive egenskaber

De er helt oplagte at anvende som pynt og til at skabe positiv energi i hjemmet. Her kan du placere sten og krystaller rundt omkring i dit hjem – fx i vindueskarmene. Så kan de også blive ladt op af det naturlige sollys i løbet af dagen. Søg på dette, hvis du vil vide, hvad det betyder. Du kan få sten og krystaller i mange størrelser, og her kan de største være meget betagende at have stående. Du kan også få store saltsten, der fungerer som lamper, som lyser utroligt flot op om aftenen.

En sten eller krystal vælger dig – du er derfor ikke i tvivl, når det sker

Når du er på udkig efter den helt rette sten eller krystal, så prøv at tænk på, at det er stenen eller krystallen, der vælger dig. Du skal bare være åben for at modtage de indtryk, du nu en gang gør, og så vil du ikke være i tvivl, når du falder over den eller dem, du er nødt til at eje.

Klik ind og se det store udvalg af spændende sten og krystaller

Klik ind via henvisningen længere oppe for at se det store og spændende udvalg af sten og krystaller. Man kan få utroligt lang tid til at gå med at kigge på det spændende og farverige udvalg. Det er altid let at falde over farverne, da man naturlig er tiltrukket af den farve, man betrager som sin yndlingsfarve.

Udgivet
Kategoriseret som Artikler