Pynt dine vægge med dejlige farver

Farver er godt for sjælen. Farver er faktisk med til at påvirke vores sind og stemning hele tiden. Man siger, at det er utroligt sundt med grønt i øjnene. Derfor skal man, så ofte man kan komme til det, gå en tur i skoven og se på de mange frodige træer.

De farver, vi omgiver os med, har stor indvirkning på, hvordan vi har det. Derfor giver det måske også ret meget mening, at din bolig og dit hjem er det sted, hvor du skal omgive dig med de farver, der gør noget godt for netop dig. Her kan du med fordel anvende dine vægge til din fordel. Herunder kan du få nogle gode ideer til, hvordan du kan omgive dig med skønne farver, der er med til at påvirke dit humør positivt.

Mal forskellige farver på dine vægge

Mange har en ide om, at farverne på væggene skal være hvide, lysegrå eller noget lignende, som er ret diskret og neutralt. Men sådan behøver det altså ikke at være. Det er blevet populært at vælge en enkelt væg, man farver i en meget markant farve. Det kan give et friskt og smart pust til et rum, og dette kan du bestemt også overveje. Her kan du fx vælge en meget mørk farve, som står i flot kontrast til de andre vægge, og eventuelt til de ting, du skal have på væggen. Hvis du er til de helt store eksperimenter, så kan du også male alle væggene i et rum forskellige farver. Men her skal du i sandhed passe på, for det kan hurtigt ende galt. Hvis du kombinerer de forkerte farver i samme rum, kan det faktisk ende med at virke enormt stressende. Start derfor med en enkelt væg og se, hvordan det tager sig ud.

Sæt farverige ting op på din væg

Når din væg er klar, kan du overveje at sætte forskellige ting op på den, som også udstråler en masse farver. Her kan du meget oplagt vælge forskellige farverige billeder. Du kan se denne side for inspiration, hvor du kan få smarte plakater med skønne nedtonede farver, som ikke virker overdøvende, selvom der er mange forskellige farver. Du kan fx få en plakat med Odense motiver, hvis Odense bare er lige din by. Her får du fine farver og velkendte motiver og seværdigheder fra Odense by. Farverne er helt perfekte til de fleste hjem, eftersom de er tilpas afdæmpede.

Udgivet
Kategoriseret som Artikler