Sådan finder du din rigtige størrelse i Nike Jordan 1 Mid

Leder du efter din rigtige størrelse i Nike Jordan 1 Mid? Så er du kommet til det rette sted. Jordan Brand har altid udgivet deres Jordan 1’er i to forskellige størrelser. Her gennemgår vi størrelsessystemet, hvordan du finder din sande størrelse i Nike Jordan 1 og den perfekte størrelse, hvis du er et sneakerhead i mellemstørrelse. I dette blogindlæg viser vi dig, hvordan du finder din sande størrelse i Nike Jordan 1, samt hvilken størrelse der passer bedst til dig, hvis du foretrækker at gå med en mellemstor sneaker.

Hvad er Nike Jordan 1 størrelser?

Nike Jordan 1 har været en fast bestanddel af Jordan Brand’s sortiment siden 1986. Siden da er sneakeren blevet lavet i en række forskellige størrelser.  Nike Air Jordan 1 kom i to forskellige størrelser: en lille og en stor størrelse, der passer til størrelsen. Den lille størrelse blev udgivet i sneakerens tidlige dage, mens den store størrelse kom senere.

Sådan finder du din sande størrelse i Nike Jordan 1

Den nemmeste måde at finde din rigtige størrelse i Nike Air Jordan 1 på er ved at tage din fodlængde i tommer og trække den fra din skostørrelse.  Hvis din fodlængde f.eks. er 6,5 tommer, vil du bære en størrelse 6 i Jordan 1.

Den bedste størrelse for dig, hvis du foretrækker at bære en mellemstørrelse sneaker

Hvis du er en sneakerhoved i mellemstørrelse, skal du vælge 14,5 eller 15,5, afhængigt af om du er en mand eller en kvinde. Mid-sized sneakers som Jordan 1 er gode til hverdagsbrug, især hvis du arbejder på et kontor. De fleste sneakers i mellemstørrelse er behagelige nok til at have på hele dagen, hver dag.  Sneakers i mellemstørrelse er også gode til aktiviteter som at løbe ærinder, gå i fitnesscenteret og rejse.

Den bedste størrelse for dig, hvis du bruger en halv størrelse sneakers

Sneakers i halv størrelse er gode til dig, der bruger en sneaker i halv størrelse, men foretrækker en sneaker i mellemstørrelse.  Hvis du falder i denne kategori, så er 10,5 eller 11,5 dine bedste muligheder.

Konklusion

Hvis du leder efter den bedste størrelse til dig i Nike Air Jordan 1, anbefaler vi, at du prøver dem på først. Den bedste størrelse kan være anderledes end den størrelse, du normalt bruger.  Når du kender din sande størrelse i sneakeren, kan du købe med tillid.  Hvis du stadig har spørgsmål, er du velkommen til at kommentere nedenfor. Vi hjælper dig gerne.