Sådan gør du, hvis du skal leje en kran

Nogle gange kan man støde ind i behovet for at leje en kran. Det sker typisk, hvis man f.eks. er ved at renovere sit hjem og ikke kan komme til med en almindelig lift – eller hvis man f.eks. skal have ført et færdigsamlet drivhus, legehus eller andet over en høj hæk ude fra vejen.

Men det at leje en kran, er ikke bare noget, man klarer selv. Som privatperson kan man ikke betjene de store kranmaskiner, som kræver erfaring og træning i brugen. Derfor skal man kontakte et kranfirma, som kan hjælpe en med opgaven.

Her er de ting du skal huske, når du kontakter et firma for at leje en af deres kraner.

Sørg for at vælge så lokalt som muligt

Når man skal have en kran ud, kan det godt koste en smule. Og de fleste kranfirmaer vil også tage sig betalt fra det øjeblik kranen kører ud. Mange kraner kan heldigvis køre på det almindelige vejnet, hvormed du ikke skal betale for særtransport m.m.

Alligevel giver det bedst mening, at du finder et firma, som ligger tæt placeret i nærheden af din egen adresse. Det kan nemlig betyde, at du sparer på udgiften, når de skal frem. Et kranfirma placeret blot 30 km fra din bopæl vil alt andet lige være billigere at få til at sende en kran, kontra et firma 75 km væk.

Et kranfirma som BAS Kraner A/S kan være værd at overveje, da de har afdelinger over hele landet.

Sørg for timingen

Det kan være meget vigtigt, at du sørger for timingen, så din kran er hos dig rettidigt. Hvis du f.eks. får leveret en række byggematerialer, som skal opbevares tørt, er det vigtigt, din kran er der, når produkterne ankommer, så de straks kan flyttes videre.

Et andet eksempel kunne være, hvis du får leveret nogle materialer, som skal løftes op på et tag før at arbejdet kan fortsætte. Her tæller hvert et sekund, da du skal have dine håndværkere i gang, så tiden udnyttes effektivt. Du betaler jo for den.

Udgivet
Kategoriseret som Artikler