Står du lidt fortvivlet og mangler gave ideer ?

Den kolde december måned bringer ikke kun korte dage med sig, det er også den måned hvor vi giver flest gaver. 

Det kan dog år efter år være svært at blive ved med at finde på kreative ideer der sidder lige i øjet. Skal du give din partner noget helt specielt gælder det om at lægge hovedet i blød. Det skal jo også være til at betale. Når det er sagt så er julen for nogen løbet lidt af sporet. Her bruger de så mange penge at de betaler af på julen i flere måneder. Det er ikke lige sådan ideen med konceptet var. 

Uanset hvad, så er julen stadig en måned hvor vi giver masser af gaver. Det er nu også dejligt at gøre sine kære glade, så det er jo i sidste ende en win win. 

Hvad skal man købe til manden?

Mænd har normalt ikke så mange små nips ønsker. Det der står øverst på listen er tit en ny PC, ny fladskærm, alufælge til bilen, den nye iphone osv. Det er gaver der kan være svære at give, da de stort set alle koster en lille formue. Ved mænd skal man måske nok endda være allermest kreativ. Har du en af slagsen der elsker sport eller træning, så er udstyr til dette altid en vinder. Har du en der elsker at bygge og er gør-det-selv mand, så er værktøj altid godt. Det gælder endda også selvom han allerede har det. Mænd kan godt have en ekstra boremaskine eller nye skruetrækkere. Det er lidt som tasker og sko er for kvinder. Noget der også hitter er spiritus. Hvis han drikker en whiskey, rom, cognac, tequila eller andet, så elsker han nok at få en ekstra god flaske til samlingen. 

Hvad skal man købe til kvinden?

Kvinder har altid en masser ønsker. Det er lidt som om de altid går rundt med en ønskeliste i lommen. Det hænger nok også sammen med at kvinder altid er vilde med at blive forkælet. Så ting til hende og hendes styling er altid gode. Det er sko, tasker, tøj, frækt lingeri, parfume o.s.v. Der er dog også sådan noget som spa-ophold eller en tur til kosmetologen. Det er godt nok lidt kedelig at give gavekort, men et sådan kort er adgangsbilleten til det der for en kvinde er en himmelsk dag. 

Hvad kan i give “jer” ?

Julen er en måned hvor det egentlig skal dreje sig om kærlighed og nærhed. Derfor kan det også være en god ide at sende lidt fokus i retning af forholdet. Det kan gøres på mange måder. Det kan være i form af tid sammen, tage ud at spise osv. En ting der dog har vundet fans de seneste år er den erotiske julekalender. Her får i hver dag af de 24 dage op til jul en ny fræk overraskelse. Det kan være i form af sexlegetøj eller lingeri, der så skal prøves af. Det kan nemt gå hen at blive den måned hvor jeres kærlig blomstre mest, mens alt udenfor dør. 

Udgivet
Kategoriseret som Artikler