VÆGMALING I FARVER

VÆGMALING I FARVER

Ønsker du en ny farve på væggen derhjemme? Hos Gebenna fører vi maling i farver og vi kan tone din maling i mere end 30.000 forskellige nuancer, så du kan med sikkerhed finde en vægfarve som falder i din smag.

Her på siden har vi udvalgt tidens modefarver, så søger du inspiration til hvilket farvet vægmaling du skal vælge, så kan du finde det her!

Køb vægmaling i farver online hos Gebenna.com

Der skal nogle farver på væggen! Her på siden har vi samlet alle tidens farver, så du let kan skabe dig et overblik uden at skulle indsamle en masse forskellige farvekort. Søger du en bestemt farvekode, kan du indtaste denne i ‘søg’ feltet ovenfor. Du er også altid velkommen til at kontakte os vi telefon eller chat hvor vi altid står klar til at hjælpe dig.

Farveprøver

Har du svært ved at vælge hvilken farve der vil se smukkest ud hjemme hos dig? Med en farveprøve får du mulighed for at vurdere farven i forskelligt dagslys, hvilket givet et meget mere retvisende billede, end her på din skærm. Bestil farveprøver i den nuance du drømmer om, her.

Når du er på udkig efter vægmaling, kan det godt svare sig at gå efter en maling af høj kvalitet. Går du efter et gennemtestet produkt som vægmaling fra Primacol, Gebenna eller Gjøco, er du garanteret en god dækkeevne og fejlfri finish. Desuden er kvalitetsmaling oftest sundere for miljøet, end billig maling er. En maling af høj kvalitet holder sig også smuk længere, da den holder til hyppigere vask.

NCS, RAL farver eller din helt egen?

Hos Gebenna kan du få tonet alle de farver du kender nede fra din lokale farvehandler. Vi toner din maling i alle NCS farver, RAL farver, Gjøco farver og mange mange flere. Kan du ikke finde den farve du søger? Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores kontor i Fredericia, hvor vi står klar til at hjælpe dig!

Vægmaling i tidens farver

Er du på udkig efter maling i farver, kan vi også hjælpe dig! De fleste af vores produkter kan tones i mere end 30.000 forskellige farver, så hvad enten du leder efter pastel maling eller en kraftig farve, kan vi tone den til dig. Er du i tvivl om hvilke farver du vil male på væggene derhjemme? Brug vores farvehjul som redskab, og sammensæt de smukkeste farveskalaer til dit hjem.

Dette gør en ny vægfarve ved rummet

Som sagt, kan du her hos Gebenna.com vælge imellem indendørs maling i flere forskellige farver. Og det kan du bruge til din fordel. Farven på din væg spiller nemlig en ret stor rolle i forhold til, hvordan hele stemningen i rummet er. Vælger du for eksempel vægmaling i hvid, vil dit rum virke større og lysere end, hvis du vælger en mørk farve som grå. Vælger du vægmaling i grå, vil rummet syne mindre, og du vil i stedet opnå en mere huleagtig stemning.

 

Udgivet
Kategoriseret som Artikler